طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی

بازدیدها: 58

طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی

مواد لازم :

۲ لیوان پودر نارگیل
۱ لیوان آرد
۰٫۲۵ لیوان آرد
۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۴ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
۰٫۵ لیوان شیر
وانیل : کمی
شیر عسل نستله : برای تزئین
پودر نارگیل : برای تزئین

طرز تهیه:

پودر نارگیل را در ظرف نسوزی ریخته روی حرارت ملایم گذاشته هم بزنید تا زمانیکه رنگ آن کمی تغییر کرده و طلایی رنگ شود سپس از روی حرارت برداشته کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
آرد ,نمک و بیکینگ پودر را الک کنید.

در ظرفی تخم مرغ+وانیل+مخلوط آرد+شیر+روغن+شکر+پنیر خامه و ۲/۱ لیوان از نارگیل را با همزن برقی هم بزنید.
قالب های کاپ کیک را آماده کرده و با قاشق از مواد برداشته تا نصف از قالب ها را با مواد پر کنید سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کاپ کیک ها به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزند.

پس از اینکه کاپ کیک ها را از قالب جدا کردید روی آن با قاشق کمی شیرعسل کشیده و سپس نارگیل بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + دوازده =