طرز تهیه کاپ کیک توپی بخار پز

بازدیدها: 40

طرز تهیه کاپ کیک توپی بخار پز

مواد لازم :

۳ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم شکر
۱۵۰ میلی لیتر شیر
۳۰۰ گرم آرد
۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۴ قاشق جایخوری غذاخوری شکلات نوتلا
۰٫۵ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
۳ قاشق سوپخوری شیر
کاسه کوچک : تعدادی مقاوم به حرارت

طرز تهیه:

۱ – یک قابلمه را تا ارتفاع نصف کاسه‌های کوچک آب کرده و روی حرارت اجاق داغ کنید.

۲ – تخم مرغ‌ها را به اندازه‌ای که به خوبی سبک شود و کف کند،‌ بزنید. شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و همچنان به زدن ادامه دهید تا سبک شود. شیر را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را داخل مایه ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یک‌دست شود.

۳ – خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را با یک قسمت مخلوط کنید. به خمیر کاکائویی ۳ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا غلظت هر دو خمیر یکی شود. خمیرها را در قیف بریزید. کاپ کیک‌ها را در کاسه‌های کوچک گذاشته و یک‌سوم آن را با خمیر پر کنید. یک قاشق مرباخوری از مارمالاد یا نوتلا را روی آن ریخته و دوباره روی آن خمیر بریزید تا سه چهارم آن پر شود. با خمیر شکلاتی نقطه‌هایی روی کاپ‌کیک ایجاد کرده و کاسه‌ها را داخل آب جوش قرار دهید. در قابلمه را بسته و کیک‌ها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

نکته: بهتر است به جای آرد سفید معمولی از آرد قنادی استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 14 =