طرز تهیه استانبولی ماهی

طرز تهیه استانبولی ماهی

بازدیدها: 295

سلام به همه همراهان عزیز سر آشپز ۹۸ ، امروز یه آموزش جدید و خوشمزه، طرز تهیه استانبولی ماهی داریم… بریم که با هم این غذای لذیذ و خوشمره رو آموزش ببینیم و برای مهمونی و محافل خانگی مون درست کنیم.

مواد لازم :

 

برنج ۴ لیوان

ماهی تکه تکه شده ۱ کیلو

لوبیا سبز پخته ۲ تا ۳ لیوان

فلفل سبز شیرین ۲ عدد

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۲ عدد

سیر رنده شده ۳ حبه

زردچوبه و دارچین ۱ قاشق مرباخوری

نمک، فلفل، آبلیمو وزعفران به میزان لازم

طرز تهیه :

برنج را در آب با کمی نمک بخیسانید و آن را آبکش کنید. ( برنج را باید از حد معمول زنده تر برداشت.). یک تابه حاضر کنید تا ماهی را در آن حاضر کنید. کمی روغن در تابه بریزید و ۱ عدد پیاز در آن ریز کنید. کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و فیله ها را درون تابه بریزید. ماهی های را خوب تفت دهید و ۱ استکان آب اضافه کنید. اجازه دهید تا حدود ۵ دقیقه ماهی بپزد. پیاز باقی مانده را رنده و آب آن را خالی کنید.سیر رنده شده را با پیاز و ماهی های پخته شده خوب ورز دهید تا به صورت گلوله های کوچک در بیاورید. در تابه روغن بریزید و آنها را سرخ کنید. تابه دیگری حاضر کنیدو در کمی روغن، فلفل سبز ها را تفت دهید. کمی زردچوبه افزوده و سپس لوبیا سبز را داخل آن بریزید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس ماهی را اضافه کنید و هم بزنید. در کنار تابه کمی روغن بریزد و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و در انتها کمی آبلیمو را به دلخواه اضافه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =