طرز تهیه ته چین فیله ماهی

بازدیدها: 46

موادلازم :

فیله ماهی: ۵۰۰گرم
برنج :۴پیمانه
تره :۱۰۰ گرم
جعفری : ۱۰۰ گرم
گشنیز : ۱۰۰ گرم
شوید : ۱۰۰ گرم
کره :۲۵ گرم
روغن مایع :۶ قاشق غذا خوری
آبلیمو : ۲ قاشق غذا خوری
زعفران: ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر :۱ قاشق غذا خوری
نمک :۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه :۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

برنج را از یکساعت قبل با آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.
کره را در تابه ای آب کرده و ماهی ها (ترجیحاً ماهی تیلا پیا) را بطوریکه تمام سطح تابه را بپوشاند به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، زعفران آبکرده و پودر سیر در تابه قرار داده و یک طرف آنها را سرخ می کنیم. طرف دیگر را برگردانده و اجازه می دهیم در مرحله بعد سرخ شود.
برنج را در قابلمه ی دیگری به همراه سبزی و کره و روغن ریخته و بعد از خشک شدن آب برنج آنرا روی ماهی ها ریخته و با کفگیر روی سطح برنج را فشار می دهیم تا برنج فشرده شده و ته چین بهتری داشته باشیم.
بعد از یکساعت ته چین ماهی برشته را در ظرفی بر می گردانیم و غذا آماده سرو کردن است

2 پاسخ به “طرز تهیه ته چین فیله ماهی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 3 =