طرز تهیه کاپ کیک بدون نیاز به فر

بازدیدها: 68

طرز تهیه کاپ کیک بدون نیاز به فر

مواد لازم :

۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
۰٫۲۵ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه:

 

تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی (اگر نداشتین چنگال هم گزینه مناسبیه) خوب به هم میزنیم.شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم. زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه میکنیم.

آره و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم.

پودر کاکائو رو هم به ترکیبمون اضافه میکنیم (می تونیم پودر کاکائو رو با آرد مخلوط کرده و با هم به ترکیب اضافه کنیم).

در نهایت شیر رو به خمیر کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست.

فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!!.

توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مئت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن.

بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن. بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.

فنجان ها رو از داخل قابلمه خارج کنین و بذارین تا سرد بشه.

بعد از سرد شدن دیواره فنجان رو به آرومی به سطح میز بزنین و اون رو برعکس کنین تا کیک از داخلش خارج بشه ،کیک های آماده شده رو میشه به همین شکل ساده مصرف کرد و یا اونها رو با خامه و … تزیین و سرو کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 3 =