طرز تهیه خورش قیمه کدو

بازدیدها: 171

مواد لازم :

گوشت گوسفندی : ۲۵۰ گرم ( قطعات ۲ سانتی)
پیاز بزرگ : ۱عدد
لپه : ۱ استکان
کدوسبز: ۱ کیلو
رب : ۱تا۲ قاشق غذا خوری
نمک ، گرد لیمو و فلفل سیاه : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان کافی
زعفران و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم . سپس گوشت را اضافه کرده وبه همراه پیاز تفت می دهیم . لپه را که از قبل خیس کردیم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم .سپس زردچوبه و رب را اضافه می کنیم .لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود. ۳تا۴ لیوان آب روی آن ریخته وبه محض اینکه جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد.
کدو را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده و یا حلقه حاقه برش می دهیم و داخل روغن کمی سرخ می کنیم . ۲۰ دقیقه قبل از اینکه ظرف را از روی حرارت برداریم کدو های سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران ، گردلیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه ونمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + سیزده =