طرز تهیه میرزا قاسمی

بازدیدها: 36

مواد لازم :

بادمجان : ۵عدد متوسط
گوجه فرنگی : ۲عدد
سیر: یک بوته
تخم مرغ : ۳ عدد
روغن ، فلفل و نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه:

در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان هارا جدا می کنیم ، سپس آن ها را ساطوری می کنیم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد. گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می گیریم و سپس خرد می کنیم. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ می ریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود .
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم .این کار را تا زمانی ک آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیفتد ادامه می دهیم .
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ هارا شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود.
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها را با هم مخلوط می کنیم . میرزا قاسمی ما آماده است و می توانید آن را در دیس کشیده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 14 =