طرز تهیه کباب شامی

بازدیدها: 49

موادلازم :

گوشت ران گوسفند : ۴۰۰ گرم
لپه :۴۰۰ گرم
تخم مرغ : ۴عدد
پیاز متوسط : ۲عدد
روغن به مقدار فراوان
زعفران ساییده : نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به مقدار کافی
جوش شیرین : یک قاشق چایخوری برای پف کردن غذا

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده ، در روغن را کمی تفت می دهیم و بعد گوشت را تکه تکه کرده وبه پیاز اضافه می کنیم وبا هم تفت می دهیم ، تا آب گوشت کشیده شود .سپس پیاز و گوشت را باهم چرخ کرده وبا لپه پخته شده مخلوط کنید ودوباره چرخ کنید . تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و جوش شیرین و زعفران ساییده شده در مقداری آب مخلوط می کنیم و خوب بهم می زنیم و سپس مواد آماده شده را به مخلوط چرخ شده گوشت ولپه می افزاییم و خوب ورز می دهیم . سپس روغن را در تابه ریخته و می گذاریم تا گرم شود ، از مواد آماده شده به اشکال منظم دایره ای با دست شامی را درست کرده و وسط آن را سوراخ کرده و در روغن می گذاریم تا سرخ شود .
پس از آماده شدن ، شامی ها را در ظرفی چیده و اطراف آن را با لیموترش تزیین می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 1 =