بازدیدها: 13
موادلازم :
ماهیچه گوسفند : ۴ عدد
برنج : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
زعفران دم کرده : ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ، دارچین ، فلفل سیاه ، نمک و زردچوبه : به میزان لازم
طرزتهیه :
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. حالا ماهیچه ها را در ظرف بزرگی بریزید . پیاز و زعفران دم کرده و فلفل سیاه و دارچین را روی ماهیچه بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. پس از ۲۴ ساعت ماهیچه را با دو پیمانه آب جوش روی حرارت ملایم بگذاریدتا بپزد. پس از گذشت ۲ ساعت ، نمک ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. وقتی ماهیچه ها نرم شد و خوب پخته شد آنها را از آب بیرون بیاورید و برنج را در آن بریزید و دم کنید . اگر بوی مایچه برایتان خوشایند نیست می توانبید یک عدد سیر رنده شده به مواد اولیه تان اضافه کنید.