طرزتهیه پلوماهیچه کازرونی

بازدیدها: 13

موادلازم :

ماهیچه گوسفند : ۴ عدد
برنج : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
زعفران دم کرده : ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ، دارچین ، فلفل سیاه ، نمک و زردچوبه : به میزان لازم

طرزتهیه :

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. حالا ماهیچه ها را در ظرف بزرگی بریزید . پیاز و زعفران دم کرده و فلفل سیاه و دارچین را روی ماهیچه بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. پس از ۲۴ ساعت ماهیچه را با دو پیمانه آب جوش روی حرارت ملایم بگذاریدتا بپزد. پس از گذشت ۲ ساعت ، نمک ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. وقتی ماهیچه ها نرم شد و خوب پخته شد آنها را از آب بیرون بیاورید و برنج را در آن بریزید و دم کنید . اگر بوی مایچه برایتان خوشایند نیست می توانبید یک عدد سیر رنده شده به مواد اولیه تان اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =