طرز تهیه اسنک با قارچ و گوشت

بازدیدها: 48

موادلازم :

قارچ : ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
پنیر پیتزا : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : به میزان لازم
نان تست : ۸ عدد
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای کوچک : ۱ عدد
فلفل ، نمک و زردچوبه : به میزان لازم
کره : به میزان لازم

طرزتهیه :

ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و پیازها را در درون تابه تفت دهید ، تا تقریبا به رنگ طلایی درآیند. سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را به پیاز ها اضافه کنیدتا به خوبی تفت بخورند. قارچ ها را نیز به صورت دلخواه خرد کنید و در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و آنها را درون تابه بریزید. حرارت گاز را ببشتر کنید تا قارچ ها آب نیندازند. بعد از اینکه قارچ ها را به خوبی تفت دادید ، به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و مواد اسنک را به خوبی با هم مخلوط کنید . سپس نمک ، فلفل وزردچوبه را به همراه رب به مخلوط مواد اضافه کنیدو چند دقیقه مواد مخلوط شده با رب تفت دهید تا طعم خامی رب از بین برود. وقتی مواد اسنک آماده کردید نان تست را بر روی سطحی قرار دهید و یک ورقه از پنیر پیتزا را بر روی آن بگذارید و مخلوط گوشت و قارچ را بر روی پنیر پیتزا قرار دهید و ورقه های دیگر از پنیرپیتزا را بر روی این مواد قرار دهید. نان تست دیگری را بر دارید و آن را بر روی پنیرپیتزا قرار دهید . هر دو طرف نان ها را به خوبی با کره چرب کنید. برای بقیه نان تست ها نیز همین مراحل را تکرار کنید. سپس دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید و بعد از اینکه دستگاه به خوبی داغ شد ، ساندویچ ها را در درون دستگاه قرار دهید .بعد از ۵الی ۷ دقیقه اسنک ها آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =