بازدیدها: 47
موادلازم سس:
کره : یک چهارم پیمانه
خامه : یک پیمانه
سیر : یک حبه
جعفری تازه : یک چهارم
پنیر پارمزان رنده شده : یک و نیم پیمانه
مواد لازم پاستا:
پاستا : ۵۰۰گرم
کره : نیم پیمانه
جعفری: مقداری برای تزیین
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سینه مرغ :۳۰۰ گرم
طرزتهیه سس آلفردو:
کره را در تابه ای آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای ۵دقیقه قل بخورد . جعفری ، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
طرزتهیه پاستا:
در یک ظرف ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به ان نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خورن پاستا را اضافه کنید . بگذارید تا پاستا ها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید . همزمان با ریختن پاستاها درون آب در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن بیفزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند. پاستا ها که پخت ، آن هارا آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس را به آنها اضافه کنید.