طرزتهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

بازدیدها: 47

موادلازم سس:

کره : یک چهارم پیمانه
خامه : یک پیمانه
سیر : یک حبه
جعفری تازه : یک چهارم
پنیر پارمزان رنده شده : یک و نیم پیمانه

مواد لازم پاستا:

پاستا : ۵۰۰گرم
کره : نیم پیمانه
جعفری: مقداری برای تزیین
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سینه مرغ :۳۰۰ گرم

طرزتهیه سس آلفردو:

کره را در تابه ای آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای ۵دقیقه قل بخورد . جعفری ، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

طرزتهیه پاستا:

در یک ظرف ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به ان نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خورن پاستا را اضافه کنید . بگذارید تا پاستا ها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید . همزمان با ریختن پاستاها درون آب در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن بیفزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند. پاستا ها که پخت ، آن هارا آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس را به آنها اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =