طرز تهیه خورش انار، ناردون

بازدیدها: 44

موادلازم :

دانه انار : ۲ پیمانه
مرغ : ۱ عدد
پیاز : ۱عدد
رب گوجه : ۱ قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، دارچین : به میزان لازم
روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه :

مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد. پیاز را خرد کرده ودر روغن طلایی می کنیم .دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورش به روغن بیفتد.در صورت قرمز نبودن انار ها رب گوجه را اضافه کرده ، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم . در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم .
توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد . خورش را بدون گذاشتن در پوش قابلمه به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا به اصطلاح جا بیفتد و کاملا روغن بندازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =