بازدیدها: 133
مواد لازم :
بادمجان متوسط: ۱۰ عدد
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
سبزی ( جعفری ، گشنیز ، نعنا): ۷۰۰ گرم
تخم مرغ : ۵ عدد
بوته سیر : ۱
پیاز داغ : ۴ قاشق غذا خوری
روغن : به مقدار لازم
آبغوره : به مقدار لازم
طرز تهیه :
بادمجان هارا پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و درآب و نمک قرار دهید.بعد از یک ساعت آنها را در آوریدو خشک کرده و سرخ کنید . سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنید .پیاز وسیرو گوجه هم نگینی خرد و به مواد قبلی اضافه کرده و ادویه ها را اضافه کنید و آبغوره را روی آنها ریخته و در ظرف بگذارید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. بعد تخم مرغ ها را روی مواد بشکنید ودر ظرف بگذارید و صبر کنید تخم مرغ ها کاملا بسته شود ، کمی نمک روی آنها بپاشید . غذا شما آماده مصرف است.