طرز تهیه مرغ ترش

بازدیدها: 20

مواد لازم :

مرغ : ۱۵۰۰ گرم
لپه : ۱/۵فنجان
تره : ۵۰ گرم
جعفری : ۵۰ گرم
شنبلیله : ۵۰ گرم
اسفناج : ۵۰ گرم
آبلیمو : ۳ قاشق سوپخوری
آبغوره : ۳قاشق سوپخوری
پیاز: ۱عدد
سیر: ۶عدد
برنج : ۶فنجان
زردچوبه ، نمک وفلفل: به مقدار لازم

طرزتهیه :

مرغ را پس از شستن کمی تفت دهید سپس با آب ،نمک ، زردچوبه ، پیاز و لپه در قابلمه ریخته ، می گذاریم تا نیم پز شود.
سبزی هارا ک خرد و سرخ کرده ایم در قابلمه ریخته سیر را هم ریز خرد می کنیم و در آن می ریزیم .
پس از پختن کامل مرغ ، لپه ، چاشنی آبلیمو یا آبغوره را به میزان لازم می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =