بازدیدها: 44
طرز تهیه کیک یزدی
مواد لازم :
آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
روغن مایع ۲/۳ لیوان
ماست یا شیر ولرم ۱/۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.ماست ، روغن مایع و گلاب را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود. کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).