طرز تهیه کیک یزدی

بازدیدها: 43

طرز تهیه کیک یزدی

 

مواد لازم :

 

آرد ۱ و ۱/۲ لیوان

شکر ۲/۳ لیوان

روغن مایع ۲/۳ لیوان

ماست یا شیر ولرم ۱/۲ لیوان

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر هل مقداری

 

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.ماست ، روغن مایع و گلاب را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود. کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =