طرز تهیه کوفته نخود

بازدیدها: 58

موادلازم :

بلغورگندم خیس شده : ۷۵ گرم
نخود خیس شده : ۷۵ گرم
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱عدد
گردو پودر شده :۷۵ گرم
مرزه ریز خرد شده : ۱۰۰ گرم
پیاز داغ : ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده : ۱قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس :

رب گوجه فرنگی : ۲قاشق سوپ خوری
زردچوبه : به میزان لازم
قرص عصاره گوشت : ۱عدد
پیاز داغ : ۲ قاشق سوپ خوری
زعفرا ن دم کرده : ۱ قاشق سوپ خوری
آب : ۳ پیمانه
روغن مایع: ۱قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
نخود را به صورت خام آسیاب کنید ودرون ظرفی با بلغور گندم ، گردو ، گوشت ، مرزه ، تخم مرغ ، پیاز داغ ، زعفران ، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید وبا دست ورز دهید تا به حال چسبندگی پیدا کند.
از مواد آماده شده به اندازه یک پرتغال بردارید و در دست گرد کنید. گلوله های آماده شده را درون ظرفی بپیچید و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی، زرد چوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید . سپس پیاز داغ ، ۳پیمانه آب ، نمک وفلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد .
کوفته هارا با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + بیست =