طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر

طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر

بازدیدها: 316

سلام به همه همراهان عزیز سر آشپز ۹۸ ، امروز یه آموزش جدید و خوشمزه، طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر داریم… بریم که با هم این غذای لذیذ و خوشمره رو آموزش ببینیم و برای مهمونی و محافل خانگی مون درست کنیم.

مواد لازم :

 ۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده یا ژامبون گوشت
سس گوجه فرنگی
(نانان بربری) یا پیراشکی
پنیر پیتزا
درصورت تمایل : قارچ ، فلفل دلمه ای ، سوسیس ، گوجه ، ژامبون سرخ شده

طرز تهیه :

در ابتدای کار فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و روشن کنید داخل ماهیتابه که روغن داغ شده گوشت بریزید و سرخ کنید وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز رو اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنیدنان بربری رو داخل ظرف مناسبی رو کامل میپوشنیم و گوشت سرخ شده و مابقی مواد روی نان میریزیم.سس گوجه فرنگی میریزیم و باز لایه ای نان بزارید و پنیر پیتزا میریزیم. خمیر را به ۸ قسمت قسمت و به شکل مثلثی شکل برش بزنید و پنیر ریحان خشک روی آن بریزید.۱۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

4 پاسخ به “طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر”

  1. سلام مطلب فوق العاده ی داری خیلی دوستش داشتم نمیدونم چطور از شما قد دانی کنم فقط به دوستام توصیه میکنم از سایتتون دیدن کنند این شعر هم هدیه به شما من از میان واژه‌های زلال « دوستی » را برگزیده‌ام ، آن‌جا که برف‌های تنهایی آب می‌شوند در صدای تابستانی یک دوست . . .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 7 =