طرزتهیه لوبیا پلو

بازدیدها: 14

طرزتهیه لوبیا پلو

موادلازم:

برنج : ۱کیلو
مغزران : ۸۰۰ گرم
پیازداغ : ۲ قاشق غذا خوری
روغن : ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل: به مقدار لازم

طرزتهیه :

برنج را خیس می کنیم و گوشت را قیمه خرد می نماییم پیاز را خلال نموده با ۳-۴ قاشق ر.غن سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت را داخل پیاز سرخ کرده و می ریزیم و می گذاریم آب آن کشیده شود سپس لوبیا ها را به ان اضافه می کنیم در اوااخر پخت رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و گوشت را از روی حرارت برمی داریم و برنج را آبکش می کنیم و ۳-۴ قاشق روغن آبکرده و نصف لیوان آب ته دیگ می ریزیم یک سوم برنج را ته دیگ ریخته نصفه از قیمه و لوبیا را با کفگیر به طوریکه آب آن گرفته شود روی برنج می ریزیم. نصف از بقیه برنج را می ریزیم با کفگیر بقیه قیمه و لوبیا را می ریزیم و با بقیه برنج روی قیمه و لوبیا را می پوشانیم. قابلمه را روی حرارت می گذاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 5 =