طرزتهیه باقالی پلو

بازدیدها: 19

طرزتهیه باقالی پلو

موادلازم:

باقالی :۲ پیمانه
برنج : ۴ پیمانه
شوید: ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
دارچین : به میزان لازم

طرزتهیه:

ابتدا مقداری آب درون قابلمه ریخته وقتی به جوش آمد برنج خیس کرده را همراه نمک اضافه می کنیم . آب که دوباره به جوش امد باقالی ها را اضافه می کنیم . برای سبز ماندن رنگ باقالی آب گردانی می کنیم . به این طریق که در طرفی مقداری آب جوش امد یک قاشق چایخوری جوش شیرین ریخته باقالی ها را کم کم درون آبکش قرار می دهیم. سپس بلافاصله درون آب سرد قرار می دهیم . آب آن که کشیده شد استفاده می کنیم . فقط برنج را تست می کنیم هر وقت که اماده آبکش شدن شد آبکش می کنیم . درون قابلمه کمی روغن می ریزیم. سیب زمینی ها را حلقه میکنیم و در کف قابلمه می چینیم .یک قاشق روی ان زعفران دم کرده ریخته کمی از برنج می ریزیم. دارچین و هل و پودر گل سرخ و کمی روغن آب کرده لا به لای برنج می ریزیم. درآخر کره را به قطعات نازک نازک خرد کرده روی سطح برنج می چینیم . نصف استکان آب جوش دور قابلمه ریخته و به مدت یک ربع دم می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 18 =