طرزتهیه عدس پلو

بازدیدها: 15

طرزتهیه عدس پلو

موادلازم :

برنج : ۳لیوان
عدس : ۱لیوان
کشمش: ۱لیوان
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰گرم
پیاز :۲عدد
زعفران دم کرده : ۳قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرزتهیه :

برنج را از ۱ ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید . سپس برنج را با چند لیوان آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید . پس از اینکه برنج جوشید و کف کرد با آب ولرم آبکشی کنید . عدس را از شب قبل خیس کنید، با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا زمانیکه آب عدس تمام شود. یکی از پیاز هارا خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس عدس پخته را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ نان لواش یا سیب زمینی قرار دهید سپس برنج و عدس را لایه لایه داخل قابلمه قرار دهید ، روی برنج نصف لیوان مخلوط آب و روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کند سپس حرارت را کم کنید و دم کنی بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد. در مدت زمانی که برنج دم می کشد مایه گوشت را آماده کنید . یک پیاز دیگر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، نمک و فلفل و کشمش را به مواد اضافه کنید چند دقیقه تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید. پس از اینکه عدس پلو آماده شد داخل ظرف بکشید و روی آن را با برنج زعفرانی و مایه گوشت تزیین کنید. غذا شما اماده است می توانید نوش جان کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 16 =