طرزتهیه خورش کنگر

بازدیدها: 191

طرزتهیه خورش کنگر

موادلازم :

ماهیچه گوسفندی: ۵۰۰گرم
پیازداغ : ۳ قاشق غذا خوری
کنگر: ۲ کیلو
آب لیمو ترش : ۰/۵فنجان
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرزتهیه:

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و با پیاز سرخ کرده و ۳تا۴ لیوان آب می گذاریم بپزد. بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را می گیریم و می شوییم و با ۳تا۴ قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود. نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را در خورش می ریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است . کنگر را بعد از تمیز کردن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت . خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 10 =