طرزتهیه کلم پلو شیرازی

بازدیدها: 41

موادلازم :

کلم قمری : ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
پیاز : ۲عدد
تخم مرغ : ۱ عدد
برنج : ۴۰۰ گرم
آردنخودچی: ۵۰ گرم
سبزی ( شوید ، تره ، ترخون و ریحان ) : ۱۰۰ گرم

طرزتهیه :

گوشت چرخ کرده ویک عدد پیاز رنده شده با آرد نخودچی و تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. زمانی که مواد شما آماده شد ، آن را به صورت کوفته های کوچک درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید . کلم قمری ها را به صورت رشته ای خرد کنید و در قابلمه بریزید و با مقدار نمک و زردچوبه و یک لیوان آب بپزد تا نرم شود. زمانی که کلم پخته شد ، آب آن باید تمام شده باشد . مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیازی را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس کلم های پخته شده و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقبقه با حرارت ملایم تفت دهید. برنج را ۳۰ دقیقه خیس کنید ، سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و ته آن مقداری روغن بریزید و به سلیقه خود ته دیگی در آن بگذارید . تمام مایه کلم و کوفته های گوشت و برنج را لایه لایه و مرتب در قابلمه بگذارید . حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند ، سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید . پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با کوفته های گوشت و برنج زعفرانی و … میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − سه =