طرزتهیه خورش خلال

بازدیدها: 43

موادلازم :

گوشت قرمز : ۲۰۰گرم
کره : ۲۰ گرم
زرشک : ۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۳۰ گرم
گلاب : ۵۰ گرم
رعفران دم کرده : یک فنجان
خلال بادام درشت : ۲۵۰ گرم
چوب دارچین : ۱عدد
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

طرزتهیه :

پیاز را خرد کنید و با زردچوبه در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه ای آن را تفت دهید . ۴ لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را ببندید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. حدود ۱۰ دقیقه خلال بادام را در آب گرم خیس دهید تا نرم شود و ۵ دقیقه در زعفران دم کرده قرار دهید. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام و زعفران و چوب دارچین را به آن اضافه کنید . حرارت را کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید . پس از آن ، زرشک و گلاب و کره را به خورش اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر غذا را با در باز و حرارت کم روی شعله بگذارید تا خورش جا بیفتد. پس از پخته شدن چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید . سپس در طرف بریزید و همراه برنج میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − پنج =