بازدیدها: 36
موادلازم :
بادمجان : ۶عدد
گوجه فرنگی : ۳عدد
آبغوره : ۱۵۰ گرم
آب انار : ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده و نعناع خشک ، گلپر و نمک : به میزان لازم
طرزتهیه :
بادمجان ها را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید تا کباب شوند سپس پوست آنها را بگیرید و با ساطور خوب خرد کنید . هنگامی ک بادمجان ها در فر هستند گوجه ها را در کاسه ای قرار دهید و مقداری آب جوش روی آنها بریزید تا پوست آنها به راحتی کنده شود سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید. بادمجان خردشده را در قابلمه بریزید و آبغوره و آب انار را روی آن بریزید و اجازه دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود . سپس گلپر و نعناع و پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و کمی هم بزنید . قابلمه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی را اضافهو مخلوط کنیدو در ظرف بریزید و روی آن را با گردو خرد شده بپوشانید .