طرز تهیه کال کباب

بازدیدها: 27

موادلازم :

بادمجان : ۶ عدد
آب انار ترش یا آبغوره : ۳۰۰گرم
نعناع و خلواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک : ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ عدد
گردو پودر شده : ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرزتهیه :

ابتدا فر را برای کباب کردن بادمجان هاتا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجان ها را خوب بشویید و از طول آنها را ببرید و هنگامی که فر گرم شد آنها را در فر قرار دهید تا کباب شود . چند بار آنها را در فر زیرورو کنید تا اطراف آنها کاملا کباب شود . پس از آنکه بادمجان ها پخته شد پوست آنها را بگیرید و در کاسه ای بریزید و با گوشت کوب بکوبید. سیر را له کنید و آن را همراه با سبزی و نمک و فلفل و گردو و آب انارترش با بادمجان ها بکوبید و مخلوط کنید .اکنون کال کباب آماده است و می توانید آن را با کته گرم میل کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + دو =