طرز تهیه کیک هویج

بازدیدها: 30

طرز تهیه کیک هویج

مواد لازم :

۴ عدد تخم مرغ
۲ فنجان آرد سفید
۲ فنجان شکر
۳ فنجان هویج (رنده شده)
۰٫۵ قاشق مرباخوری جوش شیرین
۲ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
۰٫۷۵ فنجان روغن مایع
۱ قاشق مرباخوری پودر دارچین
نمک : بسیار کم
پودر زنجبیل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز، گوجه فرنگی، سیر و زنجبیل را به مدت سه دقیقه سرخ کنید. سپس پودرکاری، زردچوبه، گشنیز، دارچین، هل و فلفل سبز را به آن اضافه کنید. شیره نارگیل و خامه به آن افزوده و صبر کنید تا مواد ده دقیقه دیگر بپزد. میگوها را در مخلوط کره و روغن زیتون سرخ کنید. سپس سس را به میگوها افزوده و به مدت سه دقیقه صبر کنید تا با هم پخته و آمیخته شوند. در صورت لزوم کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − چهار =