طرز تهیه کاپ کیک پسته ای

بازدیدها: 31

طرز تهیه کاپ کیک پسته ای

مواد لازم:

  کاپ کیک پسته‌ ای
کاپ کیک پسته‌ ای
پسته ۱۰۰ گرم
شکر طلایی ۱۴۰ گرم
کره بسیار نرم ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱۴۰ گرم
شیر ۵ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شربت روی کیک:
خاک قند الک شده ۲۵۰ گرم
رنگ خوراکی نعنایی (سبز رنگ)

طرز تهیه:

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. ۱۲ قالب کاپ کیک تهیه کنید و داخل آن ها را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
۸۵ گرم پسته را همراه با نیمی از شکر داخل آسیاب برقی بریزید و آن را روی درجه تند قرار دهید تا پسته ها کاملاً خرد شوند.
سپس آن ها را با باقیمانده شکر، کره، تخم مرغ، آرد و شیر مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی تهیه شود.
مایه کیک را داخل قالب ها بریزید و آن ها را در طبقات پایین فر بچینید. بعد از ۲۲ الی ۲۵ دقیقه، چنگالی را در کیک ها فرو ببرید، اگر هنگام بیرون آوردن چنگال، مایه کیک به آن ها نچسبد، نشانگر آن است که زمان پخت کامل شده و می توانید کیک ها را از فر بیرون بیاورید تا سرد شوند.
برای تهیه شربت، مقداری آب را در خاک قند بریزید تا مایع غلیظ و روانی به دست بیاید. سعی کنید آب را قطره قطره اضافه نمایید تا محلول رقیق نشود. مقداری رنگ خوراکی به آن بیفزایید تا محلول، به رنگ سبز پسته ای دربیاید.
اگر سطح کیک ها از لبه قالب ها بالاتر است، قسمت اضافی کیک ها را با چاقو جدا نمایید.
با استفاده از شربت، سطح کیک ها را بپوشانید و روی آن ها را با پسته تزئین کنید.
کیک ها آماده سرو هستند تا ضیافت شما را مزین و خوشمزه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 4 =