طرز تهیه پیتزا مخلوط

بازدیدها: 182

مواد لازم

۲۰۰ گرم سوسیس
۲۰۰ گرم کالباس
۱ عدد فلفل دلمه ای
۱ عدد پیاز
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم قارج
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پنیر پیتزا : به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز راخرد کنید ودرون ماهیتابه بامقداری روغن تفت بدهید تانرم شود سپس سوسیس را حلقه ای خرد کرده نمک فلفل وپودر اویشن رابه ان اضافه کرده وباحرارت ملایم تفت میدهیم!پس از اینکه رنگ سوسیس تغییر کرد ۱قاشق رب گوجه فرنگی اضافه نموده ودوباره تفت میدهیم وپس از ۵دقیقه از روی حرارت اجاق برمیداریم!
کالباس رامکعبی خرد کنید پیاز راحلقه ای خرد کنید فلفل دلمه ای را ریز کرده مقداری زیتون هم ریز کنید!
خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ۲قاشق رب گوجه فرنگی راتفت داده تا بوی خامی ندهد سپس با قلمو روی خمیر پیتزا پخش کنید ومقداری پنیر بریزید وتمامی موادی راکه خرد کرده بودید(کالباس پیاز و…)به همراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید ودر انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهیدوروی ان زیتون بریزیدو اجازه دهید پیتزای شما ۲۰دقیقه بماند تا خمیر استراحت کند ودر زمان پخت خوب ترد وبرشته شود.
پیتزا را به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم البته فر را باید از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید!
در صورتیکه میخواهید روی پیتزای شما طلایی شود گریل بالا را روشن کنید ومواظب باشد پنیر پیتزایتان نسوزد! پیتزایتان را باسس دلخواه سرو نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 18 =