طرز تهیه کشک کدو

بازدیدها: 31

مواد لازم :

کشک : ۲۵۰گرم
کدو سبز : ۷۵۰ گرم
فیله گوجه فرنگی : ۴ عدد
پودر مغز گردو : ۲۰۰ گرم
سیر داغ ، نعنا داغ ، پیاز ذاغ و نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

کدوها را پس از پوشت گرفتن ، خرد کرده و سرخ کنید . نیمی از پیاز داغ ، سیر داغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و جند بار هم بزنید ، سپس نمک و فلفل و زردچوبه به آنها اضافه کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا کدوها با حرارت ملایم و با آب گوجه فرنگی پخته شوند. پس از آنکه آب غذا کشیده شد نیمی از کشک را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. سپس کدو های خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
۴عدد از کدو هایی را ک کنار گذاشته اید نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا کمی بپزند . مغز کدو های دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با باقی مانده پیاز داغ و سیرداغ و پودر گردو و نعنا داغ و کشک تزیین کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =