طرز تهیه کیک ژله ای

بازدیدها: 55

طرز تهیه کیک ژله ای

 

مواد لازم :

۱ لیوان آرد

۱ لیوان شکر

۶عدد تخم مرغ

۲ بسته پودر ژله توت فرنگی

۲۲۰ گرم خامه فرم گرفته

۵۰۰ گرم توت فرنگی تازه

کرم خامه ای : برای تزیین

 

طرز تهیه :

پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و با ۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید. هم بزنید تا شفاف شود. سپس ۱ لیوان آب سرد اضافه کنیدو کناری قرار دهید.تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید وشکر را اضافه کنید . با سرعت بالا همزن ۱۰ دقیقه بزنید تا مایه بافتی کشدار پیدا کند و حجم مواد بیشتر شود. ارد را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. داخل قالب کیک کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس در فر با دما ۱۷۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. پس از پخت قالب کیک را از فر خارج کنید ، اجازه دهید کیک خنک شود و به ۲ قسمت برش بزنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود. توت فرنگی ها را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کنید ، نصف کیک را داخل ظرف یا قالب قرار دهید و دیواره های قالب را با توت فرنگی نصف شده تزیین کنید.

۲۲۰ گرم خامه فرم گرفته را با مایه ژله ای که از قبل اماده کرده اید مخلوط کنیدو با همزن بزنید تا به بافتی ضخیم و یکدست برسید سپس داخل قالب را با خامه ژله ای پر کنید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. قالب کیک را حدود ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس با باترکرم تزیین وسرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =