طرز تهیه چیکن برگر

بازدیدها: 34

طرز تهیه چیکن برگر

 

مواد لازم:

  • پیاز متوسط رنده شده : یک عدد
  • مرغ چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
  • سس خردل : یک قاشق غذاخوری
  • سیر له شده : یک حبه
  • نان باگت : دو عدد
  • سس کچاپ : یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • سس مایونز : ۱/۲ پیمانه
  • سس کچاپ : یک قاشق غذاخوری
  • سس خردل : دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

 برای تهیه چیکن برگر ابتدا در ظرف مناسبی مرغ خام چرخ کرده و پیاز را بریزید.سپس نمک و سیر له شده و فلفل و سس خردل و سس کچاپ را به مرغ چرخ کرده اضافه کنید و مرغ چرخ کرده را به همراه این مواد ورز دهید تا مرغ حالت چسبندگی پیدا کند اگر مایه چیکن برگر حالت چسبندگی مناسب را نداشت یک عدد سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه چیکن برگر در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود سپس از مخلوط مرغ به اندازه نارنگی بردارید و مایه را به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید و بقیه مایه مرغ برگر را هم به این روش سرخ کنید.برای تهیه سس مخصوص نیز سس کچاپ و سس مایونز و سس خردل و روغن زیتون را در ظرف مناسبی با یکدیگر مخلوط کنید و سپس این سس خوشمزه را برای ساندویچ چیکن برگر استفاده کنید.
در مرحله آخر دستور تهیه چیکن برگر نان باگت را از عرض برش دهید و در میان نان باگت مقداری سس بزنید و یک مرغ برگر سرخ شده را در نان باگت قرار دهید و سبزیجات دلخواه و خیار شور را در میان نان باگت قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =