طرز تهیه پودینگ شکلاتی

بازدیدها: 18

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

 

مواد لازم :

 

نصف پیمانه شکر

  یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت

 سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو

، دو و سه چهارم پیمانه شیر

مقدار کمی وانیل

، دو قاشق غذا خوری کره ،

یک هشتم قاشق چایخوری نمک

 

طرز تهیه :

یک قابلمه که گنجایش مواد شما را داشته باشد بردارید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس نشاسته ذرت را به همراه نمک و شکر و پودر کاکائو داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید شیر را کم کم به مواد اضافه کنید طوری که نشاسته ذرت گوله نشود پس از آنکه شیر را هم کامل اضافه کردید باید مرتب کل مواد را روی حرارت هم بزنید

چیزی حدود بیست دقیقه زمان لازم است تا مایع شما غلیظ شود وقتی که به غلظت مورد نظر رسید یعنی نه خیلی شل بود و نه خیلی سفت باید از روی حرارت بردارید البته دقت کنید که بعد از سرد شدن سفت تر میشود پس اجازه ندهید که ماده خیلی سفت و غلیظ شود

بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه بفرمایید سپس در ظرفی که میخواهید سرو کنید ریخته و روی آنرا با شکلات و خامه تزیین کنید و نوش جان بفرمایید-

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =