طرز تهیه مرغ بریان شکم پر

بازدیدها: 98

طرز تهیه مرغ بریان شکم پر

مواد لازم :

۱ عدد مرغ کامل با پوست
۱ پیمانه کشمش
۱ پیمانه گردو
۰٫۵ پیمانه زرشک
۲ عدد هویج
۳ عدد پیاز
۲ عدد فلفل دلمه ای
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه:

یک پیاز متوسط را خورد کرده و کمی تفت دهید کشمش و گردو را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدید در آخر هم زرشک را اضافه کنید تا زیاد سرخ نشه مرغ را کاملا تمیز کنید و بذارید آبش بره بهتره گردنشو جدا کنید و چربی های اضافه را بگیرید اما حواستون باشه پوست گردن جدا نشه از بدن مرغ نمک زردچوبه و ادویه را با هم مخلوط کنید و با دست روی مرغ بمالید البته زیر پوست مرغ(تا جایی که میشه همه جاشو بااین مواد آغشته کنید)
گردن مرغ را داخل بدنش بذارید(اگه جداش کردید) و قسمت بالایی مرغ را بدوزید موادی که آماده کردید را توی شکم مرغ بریزید و ته مرغ را هم بدوزید ظرف مناسب انتخاب کنید و به اندازه لازم از تنورک جدا کرده یه سرش را با نخ ببندید و توی ظرف بذارید فر را هم روشن کنید تا گرم بشه توی تنورک راپیاز حلقه شده گوجه حلقه شده وفلفل دلمه بچینید روی پوست مرغ را روغن زیتون بمالید و پاهای مرغو با نخ به هم ببندید!
مرغ را داخل تنورک قرار بدید و هویج ها را برش بدید اطرافش بذارید سمت باز تنورک را هم با نخ محکم ببندید با سوزن چندتایی سوراخ روی کیسه بزنید و ظرف را توی فر بذارید بسته به میزان حرارت(۱۸۰ تا ۲۰۰ فارنهایت)زمان پخت این غذا از ۱ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 8 =