طرز تهیه رولت قهوه

بازدیدها: 43

طرز تهیه رولت قهوه

مواد لازم :

۰٫۵ پیمانه پودر قند
۰٫۷۵ پیمانه آرد
۴ عدد تخم مرغ
۰٫۶۶ پیمانه شکر
۳ قاشق غذاخوری کره آب شده خنک
نمک : خیلی خیلی کم

مواد لازم برای داخل کرک:

۰٫۲۵ پیمانه خامه زده شده
۱ قاشق مرباخوری پودر قهوه فوری
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
۴ گرم قاشق چایخوری پودر دارچین

مواد لازم برای سس کیک:

۱۱۲ گرم شکلات نیمه شیرین خرد شده
۰٫۵ قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
پودر دارچین : نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
روی حوله تمیز آشپزخانه پودر قند بپاشید و کنار بگذارید.
آرد، یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ با سرعت متوسط و بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در حالی که هم زدن را ادامه می دهید، شکر را کم کم اضافه کنید تا مواد غلیظ و لیمویی رنگ شود.
به آرامی مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. هر بار یک سوم مخلوط آرد را اضافه کنید و هر بار نیز مواد را هم بزنید.یک پیمانه مواد کیک را جدا کنید و با ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده مخلوط کنید سپس به مواد اصلی برگردانید و هم بزنید.مواد کیک را در قالب پهن کنید و به مدت ۹ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید.
کیک را پس از پخت، بلافاصله از قالب دربیاورید و در حوله ای که آماده کرده اید برگردانید، کاغذ روغنی را بکنید و بلافاصله با استفاده از حوله، آن را لوله کنید و بگذارید خنک شود. در صورت ترد شدن گوشه ها می توانید آن ها را ببرید. *خامه و یک قاشق چای خوری قهوه فوری را مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. به آرام پودر قند و یک هشتم قاشق چای خوری پودر دارچین به آن اضافه کنید.
کیک را باز کنید، حوله را بردارید و داخل آن خامه بمالید سپس کیک را دوباره لوله کنید. کیک را در سینی مناسب قرار دهید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
تمام مواد سس را با هم در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب شود.
پس از برش زدن رولت، در هر بشقاب کنار رولت سس بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =