طرز تهیه رولت خامه

بازدیدها: 41

طرز تهیه رولت خامه

مواد لازم :

۹ قاشق غذاخوری آرد
۲۰۰ گرم خامه شیرین
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۷ عدد تخم مرغ
۰٫۲۵ قاشق غذاخوری وانیل
۱ عدد کاغذ روغنی
پودر قند : به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم.
تخم و مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی انقدر میزنیم تا سفت و کرم رنگ بشه و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم….
کاغذ روغنی رو روی سینی فر یا ظرف مخصوص میدازیم و یکم روغن میریزیم که کمی چرب شه.
مواد بدست اومده رو تو سینی فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا خوب بپزه.
بعد از پخت کیک آماده شده رو دور پارچه ای میپیچیم تا خنک بشه…..
وقتی خنک شد روی پارچه پودر قند میریزیم و خمیر رو روی اون قرار میدیم و روی خمیرم پودر قند میپاشیم و دوباره پارچه رو دورش میپیچیم تا هوا نخوره و خنک تر بشه.
وقتی خنک شد با کمک یه کاغذروغنی رولش میکنیم و باکاغذ ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تو یخچال میذاریم.
وقتی از یخچال دروردیم رول رو باز میکنیم و روی اون خامه میریزیم و دوباره مرتب رول میکنیم….
روی رول رو با خامه و شکلات تزیین میکنیم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =