طرز تهیه آفوگاتو

بازدیدها: 20

طرز تهیه آفوگاتو

 

مواد لازم :

  • یک اسکوپ بستنی سنتی یا بستنی ایتالیایی ( ژلاتو – Gelato ) وانیلی
  • یک شات اسپرسو داغ

طرز تهیه :

ابتدا یک اسکوپ بستنی سنتی یا ایتالیایی با طعم وانیل یا شکلات ، همراه با مغز پسته یا مغز گردو در یک فنجان متوسط ( حداقل ظرفیت ۱۵۰ میلی لیتر ) قرار دهید . به جای بستنی وانیلی می‌توان از بستنی‌ها یا ژلاتو‌های با طعم شکلات ، شکلات تلخ ، افرا ، قهوه ، استراسیاتلا ( ژلاتوی وانیل و تکه های شکلات ) ، ارل گری ، توت فرنگی ، شیربستنی شکلاتی و نارگیل استفاده کرد .

سپس یک شات قهوه اسپرسو ( ۳۰ میلی گرم ) ، با دستگاه اسپرسو ساز تهیه کنید در برخی از دستورالعملها به جای یک شات اسپرسو می‌توان از دبل شات یا ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری قهوه دمی قوی استفاده کرد .

بلافاصله پس از آماده شدن اسپرسو ، آن را به آرامی روی بستنی بریزید . با موادی مثل تکه های آجیل ، فندق ، پسته ، شکلات تلخ یا کاکائو روی آن را تزئین کنید . سپس با قراردادن یک قاشق مربا خوری درکنار بستنی ، آن را سرو کنید . اولین قاشق را از قسمت سرد بستنی شروع کنید و تا قسمت داغ و سیاه قهوه امتداد دهید . تصور آن نیز لذت بخش است .

نکاتی برای حرفه ای تر شدن :

  • قهوه را داغ به بستنی اضافه کنید .
  • بلافاصله پس از آماده شدن قهوه اسپرسو آن را به بستنی اضافه کنید و سریعا سرو کنید . یک آفوگاتو خوشمزه باید پیش از شروع به آب شدن بستنی سرو شود .
  • پس از آماده شدن اسپرسو می‌توانید مقداری تکه های ریز شکلات در آن حل کنید و سپس آن را روی بستنی بریزید .
  • پیش از اضافه کردن اسپرسو می‌توانید معادل ۳۰ میلی لیتر از سایر نوشیدنی‌ها و افزودنی‌ها مثل انواع سیروپ‌ها به بستنی یا قهوه اضافه کنید .
  • حتی می‌توانید به جای استفاده از قهوه اسپرسو از چای ارل‌گری داغ یا چای ماتچا استفاده کرد .
  •  آفوگاتو را می‌توانید با تکه هایی از بیسکوئیت پسته‌ای یا گردویی سرو کنید .
  • به جای استفاده از فنجان اسپرسو می‌توانید از لیوان‌های متوسط یا بستنی خوری نیز استفاده کنید .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + ده =