طرزتهیه خورش فسنجان

بازدیدها: 25

طرزتهیه خورش فسنجان

موادلازم :

مرغ : ۱ عدد
روغن : ۱۵۰ گرم
مغز گردو : ۸۰۰ گرم
پیاز : ۳عدد
رب انار : ۴۰۰گرم
گلپر : دل بخواهی
نمک و زعفران : به مقدار لازم

طرزتهیه :

مرغ را بپزید ، پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید. گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید. نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز
به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید .در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ آن را با پیاز رنده کرده ، مخلوط کنید و به شکل کوفته ریز درآورید و سپس در روغن سرخ کنید . در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش از شب قبل گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت یک استکان آب خنک به ان اضافه می کنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند . شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذ این کار را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 1 =