طرزتهیه خورش باقلا قاتق

بازدیدها: 29

موادلازم :

لوبیا کشاورزی : ۱۰۰ گرم
شوید خشک : ۲۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه

طرزتهیه :

لوبیا را از چند ساعت پیش در آب جوش خیس کنید . سپس پوست روی لوبیا را بگیرید و آن را دو نیم کنید ، سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید . لوبیا ها را اضافه کنید و باسیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود. سپس شوید خشک را به خورش اضافه کنید . پس از اینکه کمی مواد را تفت دادید حدود ۱یا ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و بگذارید باقلا با حرارت ملایم و به مدت ۱۵ دقیقه بپزد و آب خورش کم شود .پس از پخته شدن باقلاها ۲ عدد تخم مرغ را به خورش اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شوند و خورش به روغن بیفتد. سپس خورش را در ظرف بریزید . غذا شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 12 =