طرز تهیه کتلت ماهی

طرز تهیه کتلت ماهی

بازدیدها: 29

طرز تهیه کتلت ماهی

سلام به همراهان همیشگی سایت سرآشپز ۹۸. امروز میخوایم یه غذای جدید و جذاب رو بهتون آموزش بدیم، غذایی که خیلی نام آشنایی نداره ولی به شدت خوشمزه و خوش طمع هستش، غذایی به نام کتلت ماهی

مواد لازم :

ماهی : ۲۵۰ گرم

پیازچه : ۶عدد

روغن : ۱/۲ لیوان

تخم مرغ : ۲عدد

آب سرد : ۱ لیوان

سیر : ۲ حبه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

آرد : ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

ماهی ها را به شکل چهارگوش مستطیلی شکل برش می دهیم . ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده  ، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم. در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم .پیازچه های خرد شده ش، نمک و فلفل ، آب سرد و آرد را با تخم مرغ مخلوط می کنیم تا به حالت سسی شل در آید . سپس ماهی هارا در سس می غلطانیم . در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم . از مخلوط آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از اینکه یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را نیز سرخ می کنیم.

2 پاسخ به “طرز تهیه کتلت ماهی”

  1. سلام مطلب فوق العاده ی داری خیلی دوستش داشتم نمیدونم چطور از شما قد دانی کنم فقط به دوستام توصیه میکنم از سایتتون دیدن کنند این شعر هم هدیه به شما من از میان واژه‌های زلال « دوستی » را برگزیده‌ام ، آن‌جا که برف‌های تنهایی آب می‌شوند در صدای تابستانی یک دوست . . .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − ده =