طرز تهیه چلو گوشت

بازدیدها: 235

طرز تهیه چلو گوشت

مواد لازم :

۳ پیمانه برنج
۴ پیمانه آب
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک : به مقدار لازم
مواد لازم برای گوشت
۰٫۵ کیلو گوشت ماهیچه
۱ عدد پیاز درشت
۴ عدد برگ بو
۱ قطعه چوب دارچین
۱ قطعه زنجبیل
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
۱ قاشق چایخوری گلپر
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای پختن گوشت اکثر خانمها عادت دارند ابتدا گوشت را در روغن تفت داده و می‌پزند اما چون من از روش سرخ کردن در غذاها کمتر استفاده می‌کنم در اینجا گوشت را با ادویه جاتی که در بالا نوشته‌ام و پیاز پخته‌ام و در آخر مقدار کمی از آب برایش باقی ماند حرارت زیر آنرا خاموش کردم فقط دقت داشته باشید چون ادویه جات این غذا نکوبیده است و موقع کشیدن سس (آب گوشت) دارچین و زنجبیل و گلپر و برگ بو را جدا کنید. این غذا در میان عشایر و شهرهای اطراف کرمانشاه جز غذاهای رسمی محسوب می‌شود و بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد اگر همراه ماهیچه قلمه ظریف گوشت هم بود آنرا جدا نکنید و همراه گوشت بپزید تا خوشمزه تر باشد.
هنگام کشیدن معمولاً روغن حیوانی کرمانشاهی هم گرم کرده و روی آن می‌ریزند ولی میدانم که شما دسترسی به این روغن نداشته و موضوع مهمتر اینکه مصرف روغن در بسیاری از خانواده‌ها پایین آمده ولی اگر دوست داشتید به جای روغن زیتون در کته از مقدار کمتری روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 10 =