بازدیدها: 235
طرز تهیه چلو گوشت
مواد لازم :
۳ پیمانه برنج
۴ پیمانه آب
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک : به مقدار لازم
مواد لازم برای گوشت
۰٫۵ کیلو گوشت ماهیچه
۱ عدد پیاز درشت
۴ عدد برگ بو
۱ قطعه چوب دارچین
۱ قطعه زنجبیل
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
۱ قاشق چایخوری گلپر
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای پختن گوشت اکثر خانمها عادت دارند ابتدا گوشت را در روغن تفت داده و میپزند اما چون من از روش سرخ کردن در غذاها کمتر استفاده میکنم در اینجا گوشت را با ادویه جاتی که در بالا نوشتهام و پیاز پختهام و در آخر مقدار کمی از آب برایش باقی ماند حرارت زیر آنرا خاموش کردم فقط دقت داشته باشید چون ادویه جات این غذا نکوبیده است و موقع کشیدن سس (آب گوشت) دارچین و زنجبیل و گلپر و برگ بو را جدا کنید. این غذا در میان عشایر و شهرهای اطراف کرمانشاه جز غذاهای رسمی محسوب میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ میباشد اگر همراه ماهیچه قلمه ظریف گوشت هم بود آنرا جدا نکنید و همراه گوشت بپزید تا خوشمزه تر باشد.
هنگام کشیدن معمولاً روغن حیوانی کرمانشاهی هم گرم کرده و روی آن میریزند ولی میدانم که شما دسترسی به این روغن نداشته و موضوع مهمتر اینکه مصرف روغن در بسیاری از خانوادهها پایین آمده ولی اگر دوست داشتید به جای روغن زیتون در کته از مقدار کمتری روغن کرمانشاهی استفاده کنید.