طرز تهیه پیتزا پپرونی

بازدیدها: 38

مواد لازم

۲۰۰ گرم سوسیس پپرونی
۲ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
۱ عدد خمیر پیتزا
۵۰ گرم پنیر پارمسان
۱ حبه سیر
زیتون بی هسته : به مقدار دلخواه

طرز تهیه

مرحله ۱ : ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف پیتزا پهن می کنیم
مرحله ۲ : سیر و روغن زیتون و رب را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم.بعد مقداری از پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند وسپس سوسیس پپرونی را که خرد کرده روی پنیر پیتزا بچینید بعد زیتون وپنیر پارمسان و بقیه پنیر پیتزا را روی آن بریزید
مرحله ۳ : ظرف را داخل فر قرار دهید و دما رو روی ۵۰۰ تا ۵۵۰ درجه تنظیم نمایید. بعد از مدت ۸ دقیقه آن را از فر بیرون بیاورید. تا ۲ دقیقه قبل برش دادن به مدت ۲ دقیقه دوبارخ در فر قرار دهید تا نان پیتزا تردد شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =