طرز تهیه پیتزا مکزیکی

بازدیدها: 48

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

 

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت گاو (چرخ شده)
۱ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق چایخوری برگ بونه خشک
۴ عدد نان مکزیکی
۱ عدد گوجه فرنگی (بی دانه)
۱ قاشق سوپخوری برگ ریحان (ریز شده)
۱ فنجان پنیر موزرلا
۰٫۲۵ فنجان پنیر پارمسان
نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنید . گوشت و پیاز را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم در یک قابلمه متوسط تفت دهید تا گوشت به رنگ قهوه ای درآید و آب نداشته باشد . نمک و پونه را به آن اضافه کرده و هم بزنید .
روی نان ذرت ، روغن بمالید و به مدت ۳ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روی سینی پخت ، بپزید . مخلوط گوشت را به صورت یکسان روی نان ذرت بریزید و به مقدار مساوی گوجه روی آن قرار دهید . ریحان و پنیر را روی آن بریزید . نان را دوباره در فر قرار داده و به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا رنگ نان به قهوه ای مایل شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − شانزده =