طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

بازدیدها: 31

پیمواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ قاشق غذاحوری پیاز (سرخ کرده)
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
۳۰۰ گرم قارچ ورقه ای
۳ قاشق غذاخوری سس گوجه
۵۰۰ گرم پنیر پیتزا
نمک و فلفل : به مقدار لازم
فلفل دلمه ای : به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوشت را در روغن کمی تفت دهید . سپس پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید . خمیر را به قطر ۳-۲ میلی متر در سینی بزرگ فر یا ظرف پیتزا تک نفره که چرب شده باز کنید روی آن سس گوجه فرنگی بمالید . مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب گوشت ، فلفل دلمه ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید . و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزد تا کف نان طلایی ، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود . سپس به صورت گرم سرو نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − دوازده =