طرز تهیه پیتزا سبزیجات

بازدیدها: 73

مواد لازم

۲۰۰ گرم آرد سبوس دار
۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر
۵۰ گرم کره گیاهی
۱۵۰ گرم شیر پاستوریزه
۰٫۲۵ قاشق چایخوری نمک
۲ عدد کدوی ورقه ای شده
۱٫۵ پیمانه قارج ورقه ای شده
۰٫۷۵ پیمانه کنسرو ذرت
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز خلال متوسط
۳ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم پنیر گودا و پیتزا
۱ قاشق غذاخوری آویشن
نمک و فلفل : به مقدار لازم
ریحان : به مقدار دلخواه

طرز تهیه

کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.
روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر ۵/۲ سانتی متر پهن کنید. خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.
پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید. کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت ۵-۷ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند. سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید. گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید. نمک و فلفل را اضافه نمایید.
دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.
سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =