طرز تهیه پنکیک شکلاتی

بازدیدها: 240

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

مواد لازم:

۳۰ گرم پودر شکر
۲۰۰ گرم خامه پرچرب
۳۰۰ میلی لیتر شیر
۱ قاشق چایخوری وانیل
۴ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۱۰۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم آرد
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۰۰ گرم شکلات آب شده
میوه دلخواه : به مقدار لازم
نمک : بسیار کم

طرز تهیه:

 

آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود ۱/۴ فنجان یا ۶۰ میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود.سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود. این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند.خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا ۳ قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید.بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید.سپس برای خودتان قهوه آماده کنید.روی کیک را با شکلات آب شده تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =