طرز تهیه پای موز

بازدیدها: 69

طرز تهیه پای موز

مواد لازم :

 

آرد: ۶۰۰ گرم

کره (خردشده): ۴۰۰ گرم

شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

مواد لازم لایه میانی:

موز: ۶ عدد کره: ۳ قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای: یک پیمانه لیمو سنگی: یک عدد پودر دارچین: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

در این آموزش قصد داریم که طرز تهیه پای موز رو به شما  عزیزان آموزش بدیم. برای تهیه خمیر، آرد و کره را با دست با هم مخلوط کنید. شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را در سلفون بپیچید و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.برای تهیه لایه میانی، موزها را پوست کنده و خرد کنید. در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید. برش های موز، شکر قهوه ای، پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن و پودر دارچین را به کره اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا موز نرم شود. ظرف را از روی حرارت بردارید کنار بگذارید تا مواد خنک شود. خمیر استراحت داده شده را به دو قسمت کنید و هر یک را روی سطح کار با وردنه پهن کنید.

یکی از خمیرها را در قالب پای از قبل چرب شده قرار دهید، طوری که کف و کناره های قالب را بپوشاند و لبه های اضافی آن را برش دهید. مخلوط موز را روی خمیر پخش کنید و روی آن را با خمیر دیگر پوشش دهید. لبه های اضافی خمیر را برش دهید (در صورت تمایل می توانید خمیرهای اضافی را دوباره روی سطح کار پهن کنید و روی خمیر را با آنها تزیین کنید).  قالب را حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا پای بپزد.  سپس پای موز را برش داده و سرو کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =