طرز تهیه وابیشگای بادمجان

بازدیدها: 15

موادلازم :

بادمجان : ۲ عدد
گوجه فرنگی : ۳ عدد
دل و جگر مرغ خرد شده : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۵عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
جعفری و شوید : ۴۰ گرم
گوشت چرخ کرده و سویا: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی : ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
پنیر موتزارلای رنده شده : حدود ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

سویا را خیس کرده و بگذارید چند دقیقه بماند. سپس آن را آبکش کرده و با گوشت چرخ کرده ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بادمجان را پوست بگیرید و در اندازه های کوچک خرد کنید و در آب نمک غلیظ بگذارید تاتلخی آن گرفته شود . گوجه فرنگی و سیب زمینی و دل و جگر مرغ و فلفل دلمه ای و قارچ را خوب خرد کنید .پیاز را خلال کنید و با روغن و زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس ترکیب گوشت چرخ کرده وسویا را به آن اضافه کنید و پس از چند دقیقه گوجه خرد شده رانیز به آن اضافه کنید و تفت دهید . بادمجان هارا آبکش کنید و درصافی قرار دهید تا خشک شود. سیب زمینی خرد شده و بادمجان و قارچ را جداگانه سرخ کنید و سپس بادمجان و قارچ و فلفل دلمه ای را به مواد اضافه کنید و هم بزنید . مقداری سبزی با پنیر رنده شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید و به میزان لازم نمک و فلفل بیفزایید.سیب زمینی سرخ شده را در غذا بریزید و به مدت ۵دقبقه هم بزنید . طوری ک سیب زمینی ها له نشود . آنگاه در ظرف را ببندید پس از ۵الی ۶ دقیقه غذا آماده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =