طرز تهیه قلیه ماهی

بازدیدها: 23

موادلازم :

ماهی بدون تیغ: یک عدد متوسط
گشنیز: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲عدد
شنبلیله : ۵۰ گرم
سیر: ۵ حبه
رب انار ترش : ۷۰ گرم
زردچوبه ، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :

سبزی را ساطوری خرد کنید . ماهی را چند تکه کنید و به یک اندازه برش بزنید و کمی نمک و فلفل روی ماهی بپاشید و کنار بگذارید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روری حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پیاز را خرد کنید و در روغن بریزید ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. پس از آن ، سیرهای رنده شده و سبزیجات خردشده را اضافه نمایید. آن را تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تغییر کند و آب آن کشیده شود . سپس نصف لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم سبزی بپزد. رب انار را به سبزی اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید خورش با حرارت متوسط بجوشد و تغییر رنگ دهد. زمانی که خورش جوشید ، تکه های ماهی را در خورش قرار دهید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بپزند و خورش جا بیفتد. پس از پخته شدن قلیه ماهی ، آن را در ظرف بکشید و به همراه برنج میل کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − پانزده =